Забути своє ім'я непросто. Набагато складніше, ніж його запам'ятати. Але все ж таки існує декілька способів.

У деяких людей буває по кілька імен; цим людям забути своє ім'я легше ніж іншим, вірніше не те щоб забути своє ім'я, а забути, які з них вигадані, а яке справжнє .. Слідкуйте за ходом думок?? Щоб забути своє ім'я, придумайте собі ще кількох імен і використовуйте всі їх в рівній мірі.

Повне ім'я - чули такий термін?? Що це таке - пам'ятаєте?? Це прізвище, ім'я та по батькові - правильно??)) Ніфіга не правильно!! Все набагато складніше. До складу повного імені окрім особового імені можуть входити також родове ім'я, другі імена, прізвиська та псевдоніми, титул (барон, граф, герцог, князь, маркіз, сіятельство, високість, святість і т.д.) і порядковий номер (Людовик Перший, Людовик Другий, Людовик Третій, ..., Людовик Чотирнадцятий і т.д.). Прізвища можуть бути простими, подвійними і навіть потрійними. Російські прізвища закінчуються на "-їв", "-Єв", "-ов", "-ін", "-ій" і т.д., росіяни по батькові - на "-вич" і "-ВНА". Одне з найбільш трудновиговаріваемих по батькові - Всеволодівна. Іноді по батькові називають патронімом. У деяких народів по батькові немає, у деяких замість по батькові - матчество (ім'я по матері) і навіть дедічество (за діда). По батькові - це частина так званого родового імені. Зараз родове ім'я складається з прізвища плюс / мінус по батькові. В давнину ж родове ім'я могло містити по батькові, дедічества, прадедічества - і так до десятого покоління. У деяких народів були традиції, згідно з якими ім'я людини залежало від імені його предків (батька, матері, дідів, бабусь і т.д.). Собакам, які претендують на родовід, прийнято давати імена за наступним правилом:: перша літера імені повинна бути такою ж, як перша літера імені матері; друга літера імені - як перша літера імені батька; решта - як вийде. У деяких народів немає по батькові, але є так зване середнє ім'я - їм може бути стара (дівоче або хлоп'яча) або нове прізвище чоловіка або дружини, прізвище одного з батьків, ім'я померлого родича і т.д. Середнє ім'я іноді називають мелланамн (Mellannamn); крім Mellannamn існують ще Tilltalsnamn, Personnamn і Dubbelnamn - хз що це таке, почитайте про це у шведській вікіпедії. Імен у людини, як правило одне. В давнину людині могло даватися кілька імен. Відомий і абсолютно унікальний випадок - людина без імені:: при народженні людині забули дати ім'я, а потім так і залишилося. Імена можуть даватися не тільки при народженні, але й на протязі всього життя. Поміняти своє офіційне ім'я можна в РАГСі; ця послуга - платна, причому плату за неї декілька років тому штучно підвищили в 10 разів (з 50 до 500 рублів) щоб знизити число щомісяця і навіть тижні перейменовуються маніаков і божевільних. Крім повного офіційного імені у людини можуть бути різні прізвиська, псевдоніми, нікнейми (інтернет-псевдоніми), логіни і зменшувальні імена (похідні від повного імені). У всіх людей з псевдонімами є автоном. Існують також різні форми звернення до людини:: споріднена (мама, тато, дідусь і т.д.), дружня (братан, камрад, чуваааааак і т.д.), соціальна (товариш, громадянин, добродію, містер, дон, доктор і т.д.), гендерна (громадянин / громадянка, добродію / добродійко, дівчина / молода людина і т.д.) та інші.

У вас вже напевно виникло питання:: "до чого мені вся вищевикладена інформація??" А ось до чого:: якщо ви дійсно хочете забути своє ім'я, то ви повинні як слід заплутатися. Для цього прочитайте попередній абзац ще кілька разів, уявіть себе в кожній з описаних ситуацій, подумайте над тим, який у вас міг би бути титул (або титули), яке у вас могло б бути матчество, дедічество і т.д. Подумайте над тим, які у вас могли б бути середні імена, якою б могла бути ваша дівоча або хлоп'яча прізвище, над тим, якою могла б бути ваша подвійна або потрійна прізвище. Згадайте всі свої прізвиська, псевдоніми, нікнейми, логіни і всі варіанти ваших зменшувальні і похідних імен (Коля, Колян, Ніколя, Колічка і т.д.). У Людовика чотирнадцятого в імені був порядковий номер - чотирнадцятий. А ви що - гірше чи що?? З'ясуйте, скільки ваших предків мало таке ж ім'я, як і у вас. До отриманого числа додайте одиницю - отримаєте свій порядковий номер. Наприклад, якщо вас кличуть Епта, і це ім'я ваші батьки придумали самі (ні в кого не списували), то ви можете сміливо називати себе Епта I. До речі, ви помітили, що порядкові номери в іменах зазвичай позначаються римською цифрою?? З'ясуйте, як пишеться ваш порядковий номер римською цифрою. З'ясуйте, яким буде ваш порядковий номер у інших системах числення (двійковій, шістнадцятковій, кореньіздвухічной і так далі). Загалом, згадайте, придумайте і усвідомити всі частини і всі варіанти свого повного імені, всі свої прізвиська, псевдоніми, нікнейми, логіни, зменшувальні і похідні імена, всі варіанти звернення до вас і всі інші. Має вийти щось жахливо довге, назвемо це гіперіменем. Почніть використовувати своє гіперімя замість звичайного імені, кличте до цього ж інших. При цьому постійно міняйте місцями елементи свого гіперімені. Чи не розділяйте ці елементи за значимістю, нехай всі вони будуть однаково важливі для вас. Не поділяти частини гіперімені за значимістю - це один з найбільш важких моментів, особливо для оточуючих. Вони-то пам'ятають вас як Іванова Івана Івановича, і їм буде важко називати вас в 17 разів довше. Тому з оточуючими поступаємо таким чином:: кидає все, їдемо в інше місто або на телешоу будинок-2 і надаються всім виключно за гіперімені. Незабаром ви доб'єтеся рівнозначності всіх елементів свого гіперімені, і почне деякі з цих елементів за-б-ти.